BEN JE KLAAR VOOR ACTIE ⚡️

Heb je een taak op jouw to-do lijst (of een hele to-do-lijst) die jou al heel lang aanstaart? Die ene taak die alle joy uit jouw dagelijkse werkzaamheden zuigt, omdat je wéét dat het moet gebeuren, maar waar je eigenlijk geen zin in hebt?

Er is een reden dat je die ene taak (of de hele lijst) nog niet hebt gedaan. En die reden komt meestal neer op een (of meer) van de volgende punten:

 1. Je weet niet WAT je precies moet doen.

 2. Je weet niet HOE je het precies moet doen.

 3. Je hebt jezelf wijsgemaakt dat je het niet kunt.

 4. Je hebt jezelf wijsgemaakt dat je het niet wilt.


IK HEB DE ACTIEDAG IN HET LEVEN GEROEPEN, OMDAT IK JOU GA HELPEN DIE VIER PUNTEN UIT DE WEG TE RUIMEN, ZODAT JE EIN-DE-LIJK DIE ENE TAAK (OF DE HELE TO-DO-LIJST) AFGESTREEPT KRIJGT.


WAT JE KRIJGT BIJ DE ACTIEDAG ⚡️

 • Een werkboek
  Om je te helpen met prioriteren en helder krijgen WAT je moet doen.

 • Persoonlijke begeleiding
  Zodat ik je kan helpen met HOE je jouw taak zo goed en efficiënt mogelijk uitvoert. Hiervoor trek ik al mijn kennis en ervaring (als webbouwer, mediadesigner, online marketing docent, Design Thinking procesfacilitator) uit de kast.

 • Empowerment
  Ik help je als coach, mentor, consultant en cheerleader om je in een constructieve staat te krijgen, zodat je gaat ervaren dat je de dingen die jij wilt doen wél kunt.

 • Drinken, snacks en uitgebreide lunch
  Ervoor zorgen dat je wel aan de slag wilt is een lastige, maar met goede koffie, lekkere thee, gezonde (en minder gezonde) snacks, uitgebreide lunch, chille muziek, een fijne omgeving en kantoorhond Padmé doe ik mijn best om ervoor te zorgen dat je een hele fijne dag hebt en je handen gaan jeuken om aan de slag te gaan.

 • Rond 16.00 komt er een hartige snack op (de salon)tafel en trek ik een rosé of een non-alcoholische drank open om te proosten op de successen.


DE ACTIEDAG ⚡️ HEEFT EEN INTRODUCTIEPRIJS VAN €147 INCLUSIEF BTW.

Daarvoor krijg je dus het werkboek, persoonlijke begeleiding, uitgebreid eten/drinken en een borreltje naderhand.

De datum van de volgende actiedag staat nog niet vast. Schrijf je in via de gele knop, dan ontvang je binnenkort een nieuwe datum of een datumprikker.

DUS… WAT ZEG JE ERVAN?

Ben jij erbij zodat je eindelijk jouw taken met plezier en zelfvertrouwen gaat aftikken? Klik op de knop en schrijf je snel in!

Handig om te weten

 • Schrijf je in via de knop. Wanneer er drie inschrijvingen zijn, gaat de actiedag door en ontvang je via email een factuur met iDeal betaallinkje.

 • Er is plaats voor minimaal 3, maximaal 4 personen.

 • De actiedag is zowel voor ondernemers als voor particulieren. Je hebt als ondernemer het voordeel dat je de investering kunt aftrekken van de belasting. Trouwens, als je voor een baas werkt kan die het misschien zelfs vergoeden

 
 
 

Wat anderen over Eveline zeggen