Inspiratiesessie

Tijdens een inspiratiesessie gaan we aan de slag om jouw doelen/dromen helder te krijgen. Zelfs als je (denkt dat je)(nog) niet weet wat je wilt. Ook gaan we scherp krijgen welke blokkades in de weg staan om jouw leven in te richten zoals jij dat wilt. Dit kan aan de hand van een concrete hulpvraag, maar we kunnen het gesprek ook helemaal open in gaan zodat ik intuïtief aan de slag kan.

Bij voorkeur werk ik face-to-face in een gemoedelijke Brabantse setting, daarom trakteer ik je (als de sessie plaatsvindt in regio midden-Brabant) een drankje met wat lekkers.

Inspiratiesessie inhoud

  • 1,5u één op één coaching

  • Concrete handvatten

  • Notities, opdrachten en indien gewenst een audio opname

  • Drankje met wat lekkers

Jouw investering €147,- incl btw

 
eveline druncks 1-1 coach traject mindset en marketing coaching.jpg
 
 

Wat anderen over Eveline zeggen


Eveline is een heel bijzonder, warm persoon, bij wie je tot de kern van jezelf durft te komen. Onlangs deed ik een balans en impact sessie met haar. Toen ik het gesprek in ging, wist ik eigenlijk nog niet precies wat 'het ding' was dat ik wilde tackelen, maar gedurende het gesprek kreeg ik zo veel duidelijkheid in welke kant ik op wil als persoon en met mijn bedrijf en aan het einde van de sessie had ik een helder plan op papier staan dat bij mij past en die ik meteen kon gaan implementeren. Ik merk nu dagelijks welke fijne inzichten en positieve energie Eveline mij heeft gebracht en daar ben ik super dankbaar voor.

Lisa Jansen - Taarten van Jansen & Big Vegan Sister

 

 

”Samen met Eveline heb ik een coaching sessie gedaan, het doel van deze sessie(s) was inzicht krijgen in mijn motivaties drijfveren en blokkades in mijn persoonlijke en professionele leven. (…) Eveline stelde gerichte vragen waardoor ik geprikkeld werd om verder te kijken dan mijn neus lang was. Eveline kan uitstekend verborgen wensen en behoeftes achterhalen in een prettige gespreksvorm. Ze gebruikt daarbij verschillende toegankelijke technieken.

Persoonlijk merk ik dat na de sessie ik bewuster bezig ben met de positieve aspecten in mijn leven. En probeer ik bewust om te gaan met tegenslagen en buig negatieve gedachte patronen om.

Ik kan een sessie met Eveline zeker aanraden als je professioneel een volgende stap wilt maken of omdat je in je persoonlijke leven niet weet wat je precies wilt. Eveline is een gids die je kan leiden naar waar je naar toe wilt het is aan jou om aan te geven waar je heen wilt!"

Martijn Wiendels

 

 

“In het proces waarin ik met open vizier een nieuwe toekomst in het onderwijs aan het verkennen ben, heb ik inmiddels twee coachingsgesprekken met Eveline gehad. Tijdens die gesprekken hielp ze me scherper te krijgen wat ik met mijn talent, ervaring en ideeën voor een ander zou kunnen betekenen. Vervolgens heeft ze me tips gegeven en me geholpen om daarbij concrete acties voor mezelf te formuleren. Ik ervaar Eveline als een integere, prettige en open gesprekspartner die me door middel van vragen en reflectie op de juiste momenten scherp houdt in de weg die ik aan het bewandelen ben. Ze is iemand waarbij ik mezelf op mijn gemak voel, die kansen ziet en die me in alle opzichten in mijn waarden laat.”

Marloes van Tilburg - Met Open Vizier