Eveline Druncks
 

Balans en Impact

online jaarprogramma

Een duurzame verandering in jouw mindset

 
balans-en-impact-inspiratie-sessie-eveline-druncks-mindset-coaching.png
 
 

Komt dit je bekend voor?

#isdithetnou? Je bent op het punt in je leven aangekomen dat alles goed had moeten zijn. Als je alles bij elkaar optelt ben je best succesvol: diploma op zak, een huisje (misschien zelfs een beestje), brood op de plank en een prima sociaal leven. En toch ontbreekt er iets.

Misschien heb je zelfs al een zelfhulpboek opgengeslagen of je verdiept in persoonlijke ontwikkeling. Toch wil het niet lukken om jouw gedachten en emoties op één lijn te krijgen. Maarja, je wilt niet zeuren, want je hebt alles wat je ‘nodig’ hebt. Er zijn mensen die het véél 'erger' hebben dan jij.

Maar je voelt diep van binnen dat je meer wilt.
En dat mag, want dat ben jij waard!

Het is tijd voor Balans en Impact

In het Balans en Impact online groepsprogramma gaan we één jaar samen werken aan een veerkrachtige mindset en jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je gaat leren gelukkig zijn met wie je bent en wat je hebt (balans) zodat je vanuit die energie jouw eigen succes kunt bepalen én behalen (impact).

 
 
eveline-druncks-website-achtergrondkleur-licht-15.png
 
 

Balans & impact inhoud

 • Maandag mini masterclass
  Iedere maandag starten we met een mini masterclass over een mindset onderwerp.
  Ook krijg je een opdracht die te maken heeft met het onderwerp van die week.

 • Donderdag Life (live) Q&A
  Iedere donderdag is er een live vraag-en-antwoord sessie. We starten met vragen over de opdracht, daarna is er ruimte voor overige vragen.

 • Online community, motivatie en accountability
  Je kunt online altijd al jouw vragen stellen, successen delen. We motiveren en stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen!

Een greep uit de mini masterclass onderwerpen

 • Het verschil tussen succes en geluk

 • Wat als je niet weet wat je wilt?

 • Leren spreken vanuit behoeften

 • Breid jouw emotionele vocabulaire uit

 • Doelen stellen vanuit overvloed

 • Een andere kijk op talent

 • Destructieve gedachtepatronen - de stem in je hoofd de baas

 • Vergeven maakt vrij

 • Stoppen met sorry zeggen

 • Wees niet bang voor de angst voor angst

 • Grenzen stellen en ‘ja’ tegen jezelf zeggen

 • Leven vanuit productiviteit en flow

 • Groeipijn - Wat als mijn oude leven mij niet meer dient?

 • Jij bent niet jouw situatie, gedachten of emoties (en wat je wél bent)

 
eveline-druncks-website-achtergrondkleur-15.png
 

Waarom Balans & Impact met Eveline?

 
Eveline jas 1.jpeg

Ik zie mezelf als een jonge vrouw met een ‘echt’ leven met alle stress en tegenslagen die erbij horen. Ik ben niet perfect, maar ik kies er toch voor om op te dagen. Iedere dag.

Lang identificeerde ik me met de omstandigheden uit mijn verleden, waardoor ik zowel mijn persoonlijke als professionele ontwikkeling in de weg stond.

Tegenslagen
Op mijn 18e ging ik na een turbulente jeugd en veel ruzies het huis uit, waardoor ik 6 jaar geen contact had met mijn moeder en de geboorte van mijn broertje gemist heb. Ik zakte voor mijn VWO examen en zakte af naar 5 Havo.
Ik ging ICT&Media Design studeren aan de Fontys Hogeschool, maar kon niet meekomen met programmaren, waardoor ik me bijna genoodzaakt voelde om te stoppen met mijn opleiding. De optelsom van mijn verleden resulteerde erin dat ik vastliep en mijn situatie als uitzichtloos zag.

Mindset shift
Ik besloot dat het niet langer zo verder kon. Dus ik maakte - met bloed, zweet, tranen, vallen en opstaan - een flinke mindsetshift. Met als resultaat dat ik Cum Laude afstudeerde. Meteen daarna vervulde ik mijn droom: ik werd HBO docent. Maar ik merkte meteen dat ik niet graag genoeg wilde om er mijn master voor te halen. Ik ben uiteindelijk mijn eigen bedrijf gestart en heb me nóg meer toegelegd op het verbeteren van mijn mindset. En toen vond ik ein-de-lijk de rust waar ik sinds ik op mijn 18e het huis uit ging naar opzoek was.

Duurzame verandering
Ik heb geleerd hoe moeilijk het kan zijn om echte, duurzame veranderingen door te voeren welke samen optellen tot iets fantastisch. En nu wil ik jou leren hoe jij hetzelfde doet.

Ik geloof dat jij als mens niet jouw situatie, gedachten of emoties bent. Ik geloof dat wij 100% compleet en liefdevol zijn. En ik leer jou graag hoe jij dat ook ziet.

 
 
 
 

BALANS EN IMPACT JAARPROGRAMMA

Wekelijkse mini-masterclass 
Wekelijkse life Q&A's 
Online community 
Motivatie en accountability
Een jaar lang werken aan jouw balans en impact!

JOUW INVESTERING: €1697 
OF €147 X 12 MAANDEN

 
 
eveline-druncks-website-achtergrondkleur-geel-15.png
 

WAT ANDEREN OVER EVELINE ZEGGEN


”Eveline kan uitstekend verborgen wensen en behoeftes achterhalen in een prettige gespreksvorm. Ze gebruikt daarbij verschillende toegankelijke technieken. Persoonlijk merk ik dat na de sessie ik bewuster bezig ben met de positieve aspecten in mijn leven. En probeer ik bewust om te gaan met tegenslagen en buig negatieve gedachte patronen om. (…) Eveline is een gids die je kan leiden naar waar je naar toe wilt het is aan jou om aan te geven waar je heen wilt!"

Martijn Wiendels

 

 

“Eveline hielp me scherper krijgen wat ik met mijn talent, ervaring en ideeën voor een ander zou kunnen betekenen.”

Marloes van Tilburg

 
eveline-druncks-website-achtergrondkleur-15.png