Relevantie - Onmisbaar voor online vindbaarheid

Het maakt niet uit of je een blog hebt waarmee je mensen wilt informeren, een portfolio waarmee je laat zien wat je in huis hebt of een webshop waarmee je producten wilt verkopen. Een relevante website is een vereiste om een online succes te worden. Daarom beschrijf ik in dit artikel het belang van relevantie en hoe je zelf aan de slag kunt om jouw website relevant te maken. 

Read More
Wat is evergreen content

Zelfs als je content creëren heel leuk vind, kan het lastig zijn om de tijd en inspiratie te vinden om steeds iets nieuws te schrijven wat je met je volgers kunt delen. 

Misschien ben ik de eerste om je te vertellen dat je jezelf als blogger niet om bochten hoeft te wringen om dit voor elkaar te krijgen. Het kan ook anders! Mijn oplossing heb ik gevonden in evergreen content

Read More
In 30 minuten online met een landingspagina

Je hebt een goed idee. Je weet al dat je er ‘iets’ mee wil doen, je weet alleen niet waar je moet beginnen. Het maakt niet uit of je jouw idee helemaal hebt uitgedacht of dat het nog maar een zaadje is. Een coming soon landingspagina past in ieder onderdeel van het proces.

Mocht je opzoek zijn naar het ‘perfecte’ moment om een landingspagina online te zetten, dan ben ik hier om je te vertellen dat het perfecte moment NU is. Na het lezen van deze blogpost heb jij jouw landingspagina binnen een half uur up-and-running.

Read More