Miniblog: 3 punten die mij helpen aan een leven in Balans en een business met Impact

3 punten die mij helpen aan meer balans en impact
 

Drie punten die mij helpen aan een leven in Balans en een business met Impact:

  1. Moedig zijn.
    Mails sturen met klamme handjes. Doorgaan na afwijzingen. Evenementen bezoeken waar ik (bijna) niemand ken. Delen over dingen die ik spannend vind. Me omringen met mensen die me moediger maken. Reflecteren. Commiteren aan doelen die moeite kosten. Doen! Helderheid komt niet van nadenken, maar van de interactie met anderen aangaan. Ik merk dat ik sneller groei als ik moediger ben.

  2. Mijn creativiteit omarmen en plezier hebben.
    Brainstormen, ontwerpen, knutselen, wandelen, dagdromen, schrijven en me vervelen. Ook: dingen doen die niet direct geld opleveren. Ik merk dat ik sneller groei als ik meer plezier heb.

  3. Grenzen stellen en limieten kennen
    Nee zeggen, minder aantrekken van andermans mening, verantwoordelijkheid nemen over mijn eigen gedachten en emoties, stoppen met manipuleren, behoeftes concreet maken, accepteren en vergeven. En ook zelfliefde en self-care uitoefenen. Ik merk dat ik sneller groei als ik op tijd pas op de plaats neem.


Ik hoop dat je door deze blog denkt: Ja, mooie tips hoor, Eveline. Maar HOE dan!?

Nou, daarover ga ik je alles vertellen in het tweede seizoen van de Balans en Impact podcastshow!

Deze drie punten worden namelijk de thema's van de komende shows.

Het begin aan de scripts is gemaakt en in de komende weken werk ik hard aan het uitwerken, zodat ik jou ook kan helpen aan een leven in Balans en een business met Impact!

Who's excited?

 
Eveline DruncksMiniblogComment