Coachtraject

Zet zelfliefde en zelfvertrouwen centraal

 
 

Met Balans en Impact transformeer je van succesvol naar gelukkig.

Balans is een gevolg van zelfliefde.
We gaan samen aan de slag om jouw destructieve gedachtepatronen bloot te leggen en ze vervangen door constructieve gedachtepatronen. Ook ga je leren leven in het NU met de focus op jezelf. Hiervoor laat je verdriet/woede om het verleden, angst voor de toekomst en oordelen van anderen los.

Impact is een gevolg van zelfvertrouwen.
Je gaat leren wat jouw waarden, intenties en purpose zijn, zodat je makkelijker beslissingen maakt en voor jezelf kiest. We halen de leukste persoon in jou naar boven, zodat je inspirerende doelen stelt én behaalt om ervoor te zorgen dat je groeit. Dit alles zodat je uitstraalt wie jij bent, afstoot wat niet (meer) dient en aantrekt wat jou helpt groeien.

In een intensief één op één traject van minimaal 3 maanden gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag, zodat je gaat stralen.

  • Coachgesprekken
    We spreken elkaar iedere andere week om de focus scherp en de energie hoog te houden. Dat kan digitaal of op locatie.

  • Onbeperkte support
    Tussendoor mag je me onbeperkt vragen stellen via email en WhatsApp. Je staat er dus geen moment alleen voor.

Jouw investering: va €297,- pm 
Prijzen zijn inclusief btw
Betaling in termijnen in overleg

eveline druncks 1-1 coach traject mindset en marketing coaching.jpg
 
 

WAT ANDEREN OVER EVELINE ZEGGEN

"In het proces waarin ik met open vizier een nieuwe toekomst in het onderwijs aan het verkennen ben, heb ik meerdere coachingsgesprekken met Eveline gehad. Tijdens die gesprekken hielp ze me scherper te krijgen wat ik met mijn talent, ervaring en ideeën voor een ander zou kunnen betekenen. Vervolgens heeft ze me tips gegeven en me geholpen om daarbij concrete acties voor mezelf te formuleren. Ik ervaar Eveline als een integere, prettige en open gesprekspartner die me door middel van vragen en reflectie op de juiste momenten scherp houdt in de weg die ik aan het bewandelen ben. Ze is iemand waarbij ik mezelf op mijn gemak voel, die kansen ziet en die me in alle opzichten in mijn waarden laat."