Coachtraject

Omdat je het niet alleen hoeft te doen

 

Je wilt aan de slag met jouw persoonlijke én professionele ontwikkeling, hebt behoefte aan een sparringpartner met kennis en ervaring in (online) ondernemen en je hebt hulp nodig met prioriteiten stellen, het overzicht behouden en gemotiveerd blijven.

In 3 maanden ga je jouw succes bepalen en behalen. Hierin ondersteun ik je als volgt: 

  • 6 x 60min coaching
    We spreken elkaar iedere andere week om de focus scherp en de energie hoog te houden.

  • Onbeperkte support
    Tussendoor mag je me onbeperkt vragen stellen via email en WhatsApp. Je staat er dus geen moment alleen voor!

  • Motivatiemaandag
    Iedere eerstvolgende maandag na onze sessie ontvang je een actielijst met inspiratie en motivatie om jouw week met een kickstart te beginnen!

Jouw investering: €1350,-
Of 3 x €475,- 
Prijzen zijn inclusief btw

eveline druncks 1-1 coach traject mindset en marketing coaching.jpg
 
 

WAT ANDEREN OVER EVELINE ZEGGEN

"In het proces waarin ik met open vizier een nieuwe toekomst in het onderwijs aan het verkennen ben, heb ik meerdere coachingsgesprekken met Eveline gehad. Tijdens die gesprekken hielp ze me scherper te krijgen wat ik met mijn talent, ervaring en ideeën voor een ander zou kunnen betekenen. Vervolgens heeft ze me tips gegeven en me geholpen om daarbij concrete acties voor mezelf te formuleren. Ik ervaar Eveline als een integere, prettige en open gesprekspartner die me door middel van vragen en reflectie op de juiste momenten scherp houdt in de weg die ik aan het bewandelen ben. Ze is iemand waarbij ik mezelf op mijn gemak voel, die kansen ziet en die me in alle opzichten in mijn waarden laat."