Over eveline

 
 

Wat fijn dat je jouw weg naar mij hebt gevonden! Mijn naam is Eveline en als mindset coach en strateeg help ik ambitieuze mensen aan een leven in Balans en een Business met Impact. Dat doe ik met Balans en Impact sessies, workshops en als spreker op events.

Balans en Impact is ontstaan tijdens de zoektocht naar mezelf, die pas écht begon na het salontafel incident. Ik was 24 jaar oud en woonde met mijn vriend en de liefste puppy van de wereld in een modern appartement, met een luxe auto voor de deur, in het centrum van Tilburg. Ik had mijn hbo diploma Cum Laude behaald en mijn droombaan (met een salaris van €2750 ex bonus, 13e maand en vakantiegeld) bemachtigd. Daarnaast hadden we een rijk sociaal leven en warme banden met onze familieleden.

Ik had mijn ‘als ik later groot ben’-droom gerealiseerd, maar ik was niet gelukkig.

Ontelbaar vaak vroeg ik mezelf ‘Waarom ben ik niet gelukkig?’ en ontelbaar vaak heb ik de vraag verkeerd beantwoord. Omdat ik geloofde dat geluk een bijproduct van succes is, dacht ik dat ik harder moest werken om meer successen te behalen. Maar toen ik zelfs met al mijn successen op een rijtje niet gelukkig was, wist ik dat ik iets moest veranderen.

In januari 2018 koos ik voor het zelfstandig ondernemerschap en ging ik aan de slag als online marketing consultant. Daarnaast maakte ik heel veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begon de zoektocht naar wat mij gelukkig maakt. Ik vond mijn geluk in het leren kennen van mijzelf en ontwikkelen van mijn eigen mindset.

Eindelijk was ik écht gelukkig met mezelf. Dit wilde ik niet voor mezelf houden, maar met heel de wereld delen! In september lanceerde ik de Balans en Impact podcast om kennis en inzichten over mindset onderwerpen te delen. Maar ik wilde meer dan alleen inspireren.

Ik stippelde een pad uit voor mezelf - zonder deadline. Ik investeerde in mezelf, verslond boeken, vond een coach, dompelde me onder in zelfreflectie en deelde mijn zichten vrijwel dagelijks via Instagram om mijn ontwikkeling te delen.

De eerste Balans en Impact sessies en trajecten werden afgenomen en afgerond met enthousiaste klanten als resultaat - zie ook de recensies op de pagina’s onderaan de diensten.

Mijn eigen geluk heb ik gevonden en nu wil ik jou helpen hetzelfde te realiseren.

Of jij nu je bedrijf wil starten, groeien of veranderen. Met een mix van kennis (consultant), ervaring (mentor) en de juiste vragen (coach) help ik jou om jouw succes te bepalen en behalen.

Ben je er klaar voor?

 

Balans en Impact in een notendop

Balans is het gevolg van zelfliefde

  • Je bent je bewust van destructieve gedachtepatronen en vervangt deze door constructieve gedachtepatronen.

  • Je leeft in het NU met de focus op jezelf. Daarvoor laat je verdriet/woede om het verleden, angst voor de toekomst en oordelen van anderen los.

Impact is het gevolg van zelfvertrouwen

  • Je weet wat jouw waarden, intenties en purpose zijn, zodat je makkelijker beslissingen maakt en voor jezelf kiest.

  • Je bent de leukste persoon op de wereld voor jezelf en stelt (en haalt) inspirerende doelen.

  • Je straalt uit wie jij bent, stoot af wat niet (meer) dient en trekt aan wat jou helpt groeien.


 

Volg me op Instagram

Voor mindset inzichten, peptalks en foto’s van mijn hondje #teampadmé