Over eveline

 
stil-410568.jpg

Mijn naam is Eveline Druncks en ik coach creatieve ondernemers die hun energie willen steken in een project, bedrijf of ander doel dat er voor hen écht toe doet - maar die niet goed weten waar ze moeten beginnen of het gevoel hebben dat ze er alleen voor staan.

Mijn verhaal

In 2012 ben ik begonnen met het bouwen van websites voor ondernemers, maar ik kwam er vrij snel achter dat ik er niet genoeg voldoening uit haalde om daar mijn full time baan van te maken. 

Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél leuk vond, bleef ik niet stilzitten. Ik ging aan de slag bij de Fontys Educational Designers (FED) als marketing- en communicatieaanjager en behaalde Cum Laude mijn HBO ICT&Mediadesign diploma. 
Na mijn afstuderen bleef ik bij FED en daarnaast ging ik bij Fontys aan de slag als docent in online marketing vakken. 

Ook al had (en heb) ik het erg naar mijn zin bij Fontys, ik was opzoek naar meer. Meer eigenaarschap, impact, balans, focus en voldoening. Naast mijn baan heb ik evelinedruncks.com opgezet, waar ik met veel plezier creatieve grootdromers coach. Mijn eigen creativiteit kan ik kwijt in het ontwikkelen van content die ik deel via mijn eigen kanalen. Ik heb mijn meer gevonden en nu wil jou helpen hetzelfde te doen!

 

 

Klaar voor de volgende stap?

 

Coaching

Klaar om jouw creatieve energie in te zetten en eigenaarschap te tonen voor meer impact, balans en voldoening? 
 

Bekijk het coachingaanbod »

Blog

Lees mijn informatieve artikelen over creatief ondernemerschap en online zichtbaarheid. 
 

Lees de blog »

Nieuws en notities

Persoonlijke ervaringen en tips over creatief ondernemerschap in je mailbox.