Over eveline

 

Mijn naam is Eveline en ik heb een missie: 
Jou helpen om mentale barrières te doorbreken zodat jij als je mooiste zelf in jouw bedrijf opdaagt en vanuit die energie diensten/producten wegzet die naadloos aansluiten bij jouw eigen missie en jouw ideale klant.

Dat doe ik door jou te ondersteunen in het ontwikkelen van een veerkrachtige mindset, een passende online/offline strategie en een sterk merk. 

Mijn verhaal

In 2012 begon ik met websites bouwen, maar ik kwam erachter dat ik het niet genoeg voldoening gaf om daar mijn full time baan van te maken. 

Tijdens mijn zoektocht naar wat ik wél leuk vond, bleef ik niet stilzitten. Ik ging aan de slag bij de Fontys Educational Designers (FED) als marketing- en communicatieprofessional, rondde de minor Digital Marketing af en behaalde Cum Laude mijn HBO ICT&Media Design diploma. 
Na mijn afstuderen bleef ik bij FED en daarnaast ging ik bij Fontys aan de slag als docent in online marketing vakken. 

Ook al had ik het erg naar mijn zin bij Fontys, ik was opzoek naar meer. Meer eigenaarschap, impact, balans, focus en voldoening. Met één handtekening bij de KVK was ik ondernemer. Ik stopte met mijn full time baan en sinds dien ben ik full time ondernemer. Ik heb mijn meer gevonden en ik weet zeker dat het voor jou ook mogelijk is. Mag ik je daarmee helpen? 

eveline-druncks-over.png
 

 

Klaar voor de volgende stap?

 
 

Gratis ontdekgesprek

Ben je klaar om jouw bedrijf te starten, groeien of veranderen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Boek dan een gratis ontdekgesprek.