Over eveline

 
 

Mijn naam is Eveline en ik heb een missie: 
Jou helpen om mentale barrières te doorbreken zodat jij als jouw mooiste zelf opdaagt en vanuit die energie succes bepaalt én behaalt.

Dat doe ik door jou te ondersteunen in het ontwikkelen van een veerkrachtige mindset en je te leren hoe je leeft vanuit Balans en Impact.

If there is no enemy from within, the enemy outside can do you no harm

In het verleden hebben zich een aantal gebeurtenissen voorgedaan waar ik me lang op een destructieve manier mee geïdentificeerd heb. Ik dacht die omstandigheden te kunnen vergeten of compenseren door me te focussen op mijn succes.

Een nieuw (t)huis, nieuw huisdier, nieuwe auto, HBO diploma, vakanties in het buitenland, full time droombaan (met droomsalaris) en een gezonde relatie met een hele lieve vriend verder voelde ik me diep van binnen nog steeds niet gelukkig.

Ik liet mijn contract niet verlengen en koos voor ondernemerschap. Ik startte als marketing consultant, maar voelde dat ik veel meer voldoening kreeg van mindset coaching. Daarom stippelde ik een pad uit - zonder deadline. Ik investeerde in mezelf, verslond boeken, vond een coach, dompelde me onder in zelfreflectie en deelde mijn zichten vrijwel dagelijks via Instagram om mijn persoonlijke ontwikkeling te delen.

 
 

 

Klaar voor de volgende stap?

 
 

Gratis ontdekgesprek

Ben je klaar om jouw bedrijf te starten, groeien of veranderen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Boek dan een gratis ontdekgesprek.