Thomas Vugs

Eveline Druncks, een daadkrachtige en creatieve ondernemer die mij erg geholpen heeft met een structuur aanbrengen in mijn visie en toekomstplannen van mijn onderneming. Samen hebben we een realistische strategie bepaald en deze uitgestippeld met mijlpalen. Daarnaast heeft ze mij enorm geholpen met online marketing (zoals website en social media), om doelgericht mijn potentiële klanten te kunnen bereiken. Mocht je opzoek zijn naar een marketing en business coach, dan zou ik Eveline zeker aanraden!

Thomas Vugs - Thomas Vugs Photography

Read More
Eveline DruncksComment
Mieke de Vrede

Balans en impact. Deze woorden resoneren bij mij als sociaal ondernemer. Het zijn beide belangrijke pijlers in mijn werk. En waar het mij over het algemeen goed lukt om mijn balans te bewaren, was ik het even kwijt nadat er een belangrijke zakelijke kans aan mijn neus voorbij ging. Ik had moeite om mijzelf te herpakken. Om de volgende stappen te zetten met mijn onderneming. De coaching van Eveline zorgde voor een positieve impuls. De gesprekken met haar gaven mij het duwtje in de rug dat ik nodig had om het plezier in mijn werk terug te krijgen. Na de eerste live-sessie bruiste het al weer van de nieuwe ideeën voor mijn onderneming. Zij begeleidde mij vervolgens bij het realiseren van die ideeën. Eveline’s intuïtieve manier van werken brachten mij regelmatig nieuwe perspectieven. En dankzij haar aanmoediging durfde ik net dat stapje extra uit mijn comfort zone te zetten. Ik ben dan ook trots op de stappen die ik heb kunnen zetten dankzij de coaching door Eveline.

Mieke de Vrede - Kreatiekracht

Read More
Eveline DruncksComment
Nikki Pommer

Ik heb een Balans en Impact sessie bij Eveline gevolgd en ze heeft me heel veel inzichten gegeven. Ik heb weer zicht op mijn missie en het zelfvertrouwen om hem uit te voeren. Naast inzichten en inspiratie heeft Eveline me zó veel handvatten gegeven, dat ik weken na dato nog steeds haar stem hoor als ik weer wil uitstellen. Maar op zo’n liefdevolle en krachtige manier.

Ik kan met trots en heel veel enthousiasme zeggen dat Eveline overduidelijk behoort tot de beste die ik ooit heb gehad!”

Nikki Pommer - Say Nik

Read More
Eveline DruncksComment
Naomi Timmers

Eveline is enorm geduldig, duidelijk en doorgrond. Zij spiegelt haar eigen ervaringen met jou om zo herkenbare coaching te geven waar jij van kan leren en ervaren. Ik ben haar enorm dankbaar en kijk de toekomst een beetje positiever in na haar gesprek! 🤗

Naomi Timmers

Read More
Eveline DruncksComment
Marloes van Tilburg

In het proces waarin ik met open vizier een nieuwe toekomst in het onderwijs aan het verkennen ben, heb ik inmiddels twee coachingsgesprekken met Eveline gehad. Tijdens die gesprekken hielp ze me scherper te krijgen wat ik met mijn talent, ervaring en ideeën voor een ander zou kunnen betekenen. Vervolgens heeft ze me tips gegeven en me geholpen om daarbij concrete acties voor mezelf te formuleren. Ik ervaar Eveline als een integere, prettige en open gesprekspartner die me door middel van vragen en reflectie op de juiste momenten scherp houdt in de weg die ik aan het bewandelen ben. Ze is iemand waarbij ik mezelf op mijn gemak voel, die kansen ziet en die me in alle opzichten in mijn waarden laat.

Marloes van Tilburg - Met Open Vizier

Read More
Eveline DruncksComment
Martijn Wiendels

Samen met Eveline heb ik een coaching sessie gedaan, het doel van deze sessie(s) was inzicht krijgen in mijn motivaties drijfveren en blokkades in mijn persoonlijke en professionele leven. 

Eveline stelde gerichte vragen waardoor ik geprikkeld werd om verder te kijken dan mijn neus lang was. Eveline kan uitstekend verborgen wensen en behoeftes achterhalen in een prettige gespreksvorm. Ze gebruikt daarbij verschillende toegankelijke technieken.

Persoonlijk merk ik dat na de sessie ik bewuster bezig ben met de positieve aspecten in mijn leven. En probeer ik bewust om te gaan met tegenslagen en buig negatieve gedachte patronen om.

Ik kan een sessie met Eveline zeker aanraden als je professioneel een volgende stap wilt maken of omdat je in je persoonlijke leven niet weet wat je precies wilt. Eveline is een gids die je kan leiden naar waar je naar toe wilt het is aan jou om aan te geven waar je heen wilt!

Martijn Wiendels

Read More
Eveline DruncksComment
Lisa Jansen

Eveline is een heel bijzonder, warm persoon, bij wie je tot de kern van jezelf durft te komen. Onlangs deed ik een Balans en Impact sessie met haar. Toen ik het gesprek in ging, wist ik eigenlijk nog niet precies wat 'het ding' was dat ik wilde tackelen, maar gedurende het gesprek kreeg ik zo veel duidelijkheid in welke kant ik op wil als persoon en met mijn bedrijf en aan het einde van de sessie had ik een helder plan op papier staan dat bij mij past en die ik meteen kon gaan implementeren. Ik merk nu dagelijks welke fijne inzichten en positieve energie Eveline mij heeft gebracht en daar ben ik super dankbaar voor.

Lisa Jansen - Taarten van Jansen & Big Vegan Sister

Read More
Eveline DruncksComment